Naschoolse lessen Beweegmanagement Hoorn

Vanaf de vierde schoolweek (25 september) starten de naschoolse gymlessen vanuit Beweegmanagement Hoorn weer. De naschoolse gymlessen zijn voor de kinderen van de basisscholen uit de Kersenboogerd. De lessen worden gegeven in gymzaal de Kers en gymzaal de Bres.

 

Deze verschillende naschoolse lessen worden gegeven in de Kersenboogerd:

 

Derde gymles: Een derde gymles voor de groepen 3 t/m 5

Kleutergym: Gym voor de groepen 1 en 2

Meidengym: Gym voor alleen meiden. Tijdens deze lessen zullen wij ons bezig houden met gymnastiek: koprollen, handstanden, over de kast springen, aan de ringen zwaaien en ga zo maar door! 

Jongensgym: Deze gymles is alleen voor jongens. Tijdens deze gymles zullen wij veel spelsporten doen. Daarbij mogen de jongens ook zelf kiezen wat zij gaan doen in de gymles. 

 

Kleding: sportkleding en zaalschoenen                  Kosten: geen

 

Schooldagen

De lessen zijn alleen op schooldagen (ook als er een studiedag op school is). Op feestdagen en in de vakanties gaan de lessen niet door. Wanneer de les op een schooldag niet door kan gaan dan hoort u dit spoedig van ons, dit zal via de mail gebeuren.

 

Aanmelden kan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen:

https://forms.gle/9S4TbPgQXC4xz7t47

 

Geef je snel op want vol = vol *

* Bij inschrijving verwachten wij dat uw kind ook elke week aanwezig is. Mocht uw dochter onverwachts een keer niet aanwezig kunnen kunt u uw kind afmelden bij de eigen gymjuf of meester. Als uw kind 3x op een rij afwezig is halen wij de naam van de lijst zodat het plekje aan een ander kind kan worden gegeven.

Uitnodigingsbief 2023-2024 (1) Uitnodigingsbief 2023-2024 (1)